۱۴۰۳/۲/۲۹
1403/02/14
آزمون دستیاری تخصصی پزشکی با رقابت 147 داوطلب در شهرکرد برگزار شد
وبدا؛ مدیرکل آموزش و تحصیلات تکمیلی آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از برگزاری پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیاری رشته های تخصصی بالینی پزشکی درسال تحصیلی 1404-1403 همزمان با سراسر کشور در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش وبدا،‌ دکتر جعفر مقدسی در تشریح این خبر اظهار داشت: در این ماراتن علمی، 147 داوطلب شامل 66 مرد و 81 خانم ثبت نام کردند.

وی افزود: این آزمون ساعت 9 صبح پنجشنبه 13 اردیبهشت ماه 1403 همزمان با سراسر کشور با حضور نمایندگان سنجش آموزش پزشکی و حراست وزارت بهداشت در سالن شهید علم الهدی واقع در مجتمع آموزشی پردیس رحمتیه دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد برگزار گردید.

دکتر مقدسی اضافه کرد: این ازمون دارای 200سوال به صورت کتبی و به مدت 240 دقیقه برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: نتایج این ازمون از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی sanjeshp.ir منتشر خواهد شد.