مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۲۹
1403/02/14
ارائه بیش از 10 هزار و 700 نفر خدمت رایگان در هفته سلامت
وبدا؛ مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی چهارمحال و بختیاری از ارائه 10 هزار و 768 نفر خدمت  به صورت رایگان همزمان با هفته سلامت 1403 از سوی بسیجیان جامعه پزشکی خبر داد.

به گزارش وبدا، سرهنگ پاسدار کاظم کبیری در تشریح این خبر اظهار داشت: در هفته نخست اردیبهشت ماه 1403 همزمان با هفته ملی سلامت، 30 تیم روز به مناطق مختلف شهری و روستایی شهرستان های استان اعزام شد.

وی افزود: این تیم ها شامل دندانپزشکی، تیم های تک تخصصی، تیم های بهداشتی درمانی و آموزشی عمومی بصورت جهادی، 10 هزار و 768 نفر خدمت رایگان ارائه کردند.

سرهنگ پاسدار کبیری ادامه داد: معاینه و ویزیت 120 نفر از سوی پزشک متخصص داخلی  و  پزشک متخصص زنان،  معاینه و ویزیت 579 نفر توسط پزشک عمومی، خدمات دندانپزشکی برای 140 نفر و ارائه داروی رایگان برای 679 نفر از جمله این خدمات جهادی در هفته سلامت بود.
 وی ادامه داد: همچنین در این هفته 242 نفر توسط کارشناسان سلامت روان، مشاوره روانشناسی شدند و کارشناسان مراقب سلامت نیز به دو هزار و 576 نفر آموزش های بهداشتی ارائه کردند.
 وی گفت: همچنین مشاوره تغذیه برای 426 نفر،  آموزش های فرهنگی(فرزند آوری ) برای 103 نفر،پایش و غربالگری فشارخون و قندخون بیش از 3 هزار و 800 نفر از دیگر خدمات ارائه شده بسیجیان جامعه پزشکی در هفته سلامت 1403 بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: علاوه بر خدمات بهداشتی درمانی و تخصصی، برنامه های  فرهنگی هنری ، تعلیم و تربیت ، علمی پژوهشی نیز در مناطق مختلف استان اجرا گردید.
تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.