۱۴۰۳/۲/۹
1403/01/02
موردی از شیوع آنفلوانزای پرندگان، بیماری‌های اسهالی و مسمومیت‌های غذایی در استان گزارش نشد
وبدا؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: خوشبختانه تاکنون موردی از شیوع آنفلوانزای پرندگان، بیماری های اسهالی و مسمومیت های غذایی در استان رخ نداده است.

به گزارش وبدا، دکتر صالحی فرد از فعالیت های مدیریت پیشگیری و مبارزه با بیماری ها معاونت بهداشت چهارمحال و بختیاری در برنامه مراقبت بیماری های ایام نوروز از 25 اسفندماه 1402 تا 2 فروردین ماه 1403 خبر داد.

وی اظهار داشت: در این مدت 167 مورد نمونه گیری از افراد مشکوک به آنفلوانزا و کرونا در استان انجام شد که از این تعداد تست ابتلا به کرونا برای 29 نفر مثبت بود.

وی افزود: همچنین در برنامه مراقبت بیماری های ایام نوروز، یک مورد نمونه بیماری مالاریا و 9 مورد نمونه گیری برای بیماری التور انجام شد.

دکتر صالحی فرد ادامه داد: همچنین دریک هفته اخیر، 97 مورد حیوان گزیدگی و 168 مورد واکسن هاری تزریق شد.

دکتر صالحی فرد خاطرنشان کرد: در این مدت بیش از یکصد مورد بازدید از سوی کارشناسان مدیریت پیشگیری و مبارزه با بیماری ها معاونت بهداشت چهارمحال و بختیاری در برنامه مراقبت بیماری های ایام نوروز نیز انجام گردید.