دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
1403/07/25
اطلاعیه خرید خدمات پرستار پاره وقت ساعتی
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان چهارمحال و بختیاری در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مصوب مجلس شورای اسلامی و به استناد ماده 22 آیین نامه اداری و استخدامی کارکنان غیر هیات علمی ، در نظر دارد نسبت به خرید خدمات پرستاری مورد نیاز در مراکز آموزشی درمانی شهرکرد(بصورت گردشی در مرکز آموزشی درمانی هاجر(س) معادل 15 نفر و مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی معادل 7 نفر) و بیمارستان شهداء لردگان معادل 15 نفر به صورت پاره وقت ساعتی اقدام نماید .

شرایط عمومی جهت انعقاد قرارداد خرید خدمت پاره وقت ساعتی:
. داشتن تابعیت ایران
. اعتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان شناخته‌ شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
. التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
. انجام خدمت دوره ضرورت یا معافیت قانونی برای مردان
. داشتن سلامت جسمانی و روانی و توانایی برای انجام وظایف محوله طبق مفاد قرارداد
. عدم اعتیاد به دخانیات و مواد مخدر
. نداشتن سابقه محکومیت جزایی موثر
. عدم وجود هرگونه ممنوعیت کار در دستگاه‌های اجرایی ( بموجب آراء مراجع قضایی و ذی‌صلاح)

توضیحات:
• متقاضیان انعقاد قرارداد ساعتی باید حداقل دارای مدرک تحصیلی لیسانس در رشته پرستاری و دارای گواهینامه پایان تعهدات قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان باشند.
• حداکثر میزان ساعت قرارداد پاره وقت با هر یک از افراد متقاضی حداکثر 100 ساعت در ماه می باشد.
• انعقاد قرارداد با پرستاران شاغل در سایردستگاههای اجرایی با رعایت الزامات مورد نیاز و با تشخیص و تایید مدیر پرستاری دانشگاه مجاز می باشد.
• انعقاد قرارداد ساعتی پاره وقت تابع آیین نامه اداری استخدامی دانشگاهها بوده و از شمول قانون کار خارج است.
• انعقاد قرارداد ساعتی به مدت 2 ماه تنظیم و در صورت نیاز ، این مدت قابل تمدید خواهد بود. (بدیهی است در صورت نیاز دانشگاه به تمدید قرارداد مازاد بر 2 ماه ، ضمن اعلام ، مراتب منوط به نظر موافق هسته گزینش دانشگاه می باشد )
• انعقاد قرارداد پاره وقت هیچگونه تعهد استخدامی برای دانشگاه ایجاد نخواهد کرد .
• دانشگاه هیچگونه تعهدی در مورد بیمه تامین اجتماعی و بیمه حرفه ای افراد طرف قرارداد نخواهد داشت .
• بر اساس بند 19 صورتجلسه مورخ 1403/07/22 هیات رئیسه محترم دانشگاه ، نرخ تعیین شده هر ساعت خدمت ، مبلغ 750000 ریال می باشد.
• به افراد متقاضی به جز حق الزحمه تعیین شده هیچگونه وجه دیگری اعم از کارانه ، اضافه کار و ... تعلق نخواهد گرفت .
• نحوه انتخاب متقاضیان بنا به شرایط، بر اساس مصاحبه و یا آزمون خواهد بود و از افرادیکه بالاترین امتیاز را کسب نمایند به ترتیب اولویت استفاده خدمتی به عمل خواهد آمد .
• اشخاصی که طرح نیروی انسانی را طی نموده اند در اولویت انعقاد قرارداد می باشند.

در ضمن یاد آوری می گردد دانشگاه قادر به همکاری با اشخاص ذیل نمی باشد :
• افراد بازنشسته و بازخرید خدمت دستگاههای اجرایی
• انفصال‌شدگان دائم از خدمت و یا اخراج‌شدگان توسط واحدهای تابعه وزارت بهداشت
• افرادی که تعهد انجام کار به سایر موسسات و یا دستگاههای اجرایی دارند.
• دارندگان مدارک تحصیلی معادل در رشته پرستاری.
• دارندگان تابعیت مضاعف

مراحل ثبت نام:
متقاضیان واجد شرایط می بایست از روز پنج شنبه مورخ 1403/07/26 تا پایان روز دوشنبه مورخ 1403/07/30 به سایت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به نشانیwww.skums.ac.ir مراجعه و نسبت به ثبت نام بصورت اینترنتی اقدام نمایند. . مدت ثبت ‌نام به هیچ‌وجه قابل تمدید نخواهد بود.